Wednesday, 13 July 2011

Kiteewww Cukewwwww :p

Lempang sikit sebab buat title macam tuu @_@

Pergi preview cerita Flat 3A kat Sunway Pyramid bersama sama kawan kawan. 
Dia yang menang. Titeww tumpang je :p

Tatawu kenapa semua nak tema hitam and aku sesat sorang sorang. Sorang lagi yang amek gambar :D
Makan, gelak gelak, dapat popcorn free lepas tu before balik cukai popcorn yang terbiar, tengok cerita yang perrrrrrrgggghhhh! menggugurkan jantung dan mengeluarkan anak tekak seramnya. ke sebab aku je yang penakut? 

Kalau korang ada time and suka tengok cerita seram, korang pergi la tengok cerita ni. Director dia kata, cerita ni mengisahkan KEHILANGAN. kehilangan anak. Kehilangan ayah. Kehilangan kewarasan akal sebab harta. Amek feel dulu before pergi. Tengok ni:


Tapi yang paling seronok ialah sebab dapat jumpa, and snap gambar dengan Mr. Funny ni. Baru je buat entry pasal dia. hikk hikk! 



2 telur dinosaur:

Mejuez said...

tudia... mintak ampau sama teo cepat... dia kaya tu... :D

Sobrina said...

tawuu dia kayaaa. tapi dia cakap kelakarrr. 1st time dengar dia cakap live, taleh nak tahan ketawaaaa. debaran kan dia tibai cakap rebaran. tapi, dia very humble :)