Friday, 24 June 2011

Hiburan Menarik

Facebook menyebabkan saya tawu pelbagai benda. Dari benda yang berguna kepada tidak berguna sampai laaa ke benda yang pelik pelik. Seperti biasa, sedang berlegar legar di Facebook, seorang kawan mengupdate status:

"Baru lepas tengok old skool method of brain surgery by the indigenous people of Africa. No painkiller, no sterilized knife, no anything. Tengok rasa macam kepala sendiri kena belah. =("


Mula mula macam, yang gatai pi tengok tu buat pe. Tapi, lepas tu selepas terserempak dengan status tu berkali kali, timbul pulak keinginan nak tengok. So, selepas beramah mesra bercomment, saya pun mintak link.  Dalam hati dup dap dup dap macam baru lepas berlari 3 km. 


Lepas je tengok, baru laaa paham kenapa status berlambangkan muka sedih macam tu. Ni haaa link dia. Sup Kari Enak. Try laa tengok. The best! :)


REMINDER: Cuma yang berhati kental dan berjiwa waja je boleh tengok. Lain jangan. Sesiapa yang baru lepas makan juga tidak digalakkan untuk tengok :D


p/s: lepas tengok tu, rajin rajin laa klik link video lainn. memang layannn laa blog niii :p

13 telur dinosaur:

Namee Roslan said...

wey geli gila..namee pengsan kot tengok benda2 mcm tu. wahah..

Sobrina said...

hahahahaa! itu baru sikit nameee. try tgk video dia yg lainn. bessttt ohhh :P

QaRaMi HasHim said...

kembang tekak tgk sup kari enak ni.. haha

Sobrina said...

enak sangat kan? try yg ainnn. superbly amazinggglyyy menarik. hahahha

ahmad farhan syarif said...

pergh..xkn psl nama blog mcm mknn, letak jugak..tp mmg giler ar..

hamzah ian said...

best.. hehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

pernah bukak blog tu sekali dulu..lps tu taubat dah..

Miscellaneous Smiles said...

terbaik ahh~~

hahaa~~

Salwa said...

errr... i takkan tengok.member2 i tengok pun i tutup mate.tak sanggup...

ABU said...

tak nak tengok la..hahaha

shida said...

argh...tensi2 kenapa saya click..dulu dah penah terclick page tuh...xmo3!!!
huhuhuh

arfah said...

perghhhhhhhhhh..huhuhuhu

Sobrina said...

farhan: cookies and kari boleh bergabung kan? :D

yang suka: tengok link lain tauuu. cari yang paling best! :p

yang eeuuww: best laaa. ni latihan utk menguatkan hati kasi tabah ;)